Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Ήρθε το ΝΕΟ Continental PremiumContact 6Ο Lastixas, σας παρουσιάζει και σας προσφέρει το Premium Contact 6 το νέο ελαστικό της Continental.
 Σκοπός αυτών των ελαστικών είναι να έχουμε ένα sport ελαστικό το οποίο θα μας προσφέρει ανώτατη άνεση στις διαδρομές. Η δοκιμασία του ελαστικού είναι να συνδυάσει τη μέγιστη ασφάλεια, την υψηλή άνεση και ένα σχέδιο πέλματος για ανώτατο χειρισμό. 
Τα νέα αυτά ελαστικά αναπτύχθηκαν για να ικανοποιήσουν όλες τις τάξεις των επιβατικών αυτοκινήτων έχοντας σαν δυνατά σημεία:Όπως περιμένατε αυτή η σειρά ελαστικών εξειδικεύετε στο να προσφέρει την απόλυτη απόδοση στο φρενάρισμα ειδικά σε υγρούς δρόμους ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί την κατανάλωση καυσίμου . Αυτό επιτυγχάνεται με μία καινοτόμα τεχνολογία που χρησιμοποιεί ειδικούς κρυστάλλους στη δομή του ελαστικού δίνοντας έτσι σε εσάς ανώτερη δύναμη πέδησης.
Παρατεταμένη οδική άνεση που οφείλετε σε ένα καινούργιο πολυμερές το οποίο είναι ανθεκτικό στη φθορά. Έτσι το καινούργιο αυτό ελαστικό έχει ενισχυμένη χιλιομετρική απόδοση κατά 15% και ταυτόχρονα προσφέρει οδική άνεση και λιγότερο θόρυβο
Εξαιρετικό χειρισμό και σταθερότητα στις στροφές χάρη στη ασύμμετρη διάταξη του ελαστικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου